Gyron Aludra

Bestel
  • Beschrijving

De Aludra is een lichtgewicht zonnebril van Gyron. Met polariserende glazen en een flexibel frame is het een bril die tijdens het sporten de gewenste comfort en bescherming geeft. De glazen filteren 100% van het schadelijk UV licht en ook blauw licht tot op een bepaald punt.

Minimale glinstering
Door de polariserende eigenschap van de glazen heeft u perfect zicht op reflecterende oppervlakte. Glinstering die normaal op het water, of een warme weg, te zien is wordt hiermee verminderd. Ideaal tijdens watersporten, maar sowieso prettig voor het zicht.

Stevige en flexibel frame
De Aludra heeft een TR-90 frame dat licht van gewicht is. Bestaand uit een hoge kwaliteit nylon dat kras en schok bestendig is. TR-90 is ook extreem buigzaam, hierdoor past de bril op vrijwel ieder gezicht. Op het uiteinde van de pootjes zitten rubber stripjes die extra grip bieden.

Beschermd uw ogen tegen schadelijk licht
UV straling en bepaald blauw licht kan uw ogen beschadigen. Daarom is het slim om tijdens zonnige dagen een zonnebril te dragen. De Aludra heeft glazen die het grootste deel van het schadelijke licht filtert. Dus u heeft niet alleen minder last van de zon, maar ook extra bescherming voor uw ogen.