retourformulier_20180216151605

Retourformulier

  Koopt u iets via internet, dan heeft u sinds 1 februari 2001 een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen.

    

  U dient zelf de verzendkosten van de retourzending te betalen.


  De verpakking van de artikelen dient wel in goede conditie te zijn. De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Voor artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, geldt dit retourrecht niet.

  Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per E-mail te melden.

  Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we e.e.a. zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.

   

  Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt of gedragen zijn, zulks ter beoordeling van De Spil-Active. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.

  Defect ontvangen artikelen kan u binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De verzendkosten zijn in dat geval voor onze rekening.

  Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 7 dagen plaats.

   

  Retour sturen van goederen, speciaal voor u besteld, kunnen niet geruild worden.