X-Socks Run Energizer Wit

Bestel
  • Beschrijving

X-Socks brengt weer een opmerkelijk nieuw model op de markt: de Run Energizer. Extra hoog, extra comfortabel en... extra rendement. 

De X-Socks Run Energizer voldoet aan de specifieke vraag van de groeiende groep lopers die optimale ondersteuning van het gehele onderbeen prefereert. De Smart Compression Zone van deze sok zorgt voor een stabiele bloedcirculatie, ook bij extreme belasting én verhoogt het looprendement. Immers: de circulatie van het bloed in de onderbenen wordt ondersteund en dat vermindert de energie die het hart nodig heeft om het bloed rond te pompen. En dat zorgt weer voor een meetbaar lagere hartfrequentie. Kortom, de reservers kunnen later worden aangesproken: de prestaties verbeteren.

De functionele vezels als SkinNodor, Nylon, Robur, Mythlan en Elastiodiene, zorgen in samenwerking met het Airconditioning Channel en de X-Cross bandage bovendien voor een ongekend hoog loopcomfort onder alle omstandigheden.

Natuurlijk reageerden de hardlopers sceptisch op deze lange 'steunkous' maar die scepsis verdween als sneeuw voor de zon na enkele kilometers met deze sokken. Het oordeel was unaniem: een heerlijk ontspannen gevoel tijdens en na het lopen, een gevoel van 'meer energie' en geen 'zwabberkuiten' meer, zoals één van onze collega's het treffend omschreef.