Nu met 75% korting

Uvex Ultrasonic

Bestel
  • Beschrijving
De Uvex Ultrasonic Race helm, met uitneembare behandelde binnenvoering is een duurzame helm met optimale ventilatie, comfort en biedt u de veiligheid van Uvex.

Double Inmould technology
Monomatic sluiting onder de kin
Progressief, makkelijk aanpasbaar kinbandje
Anti allergische uitneembare binnenvoering, wasbaar
X-Fit
Insectennet
IAS 2K stelring voor aanpassing maatvoering
19 ventilatieopeningen
Gewicht: Vanaf 210 g (maat afhankelijk)De dubbele Inmould technology staat voor een extra 2de Makrolon schaal die het onderste deel van de helm bekleed. De duurzaamheid van de helm is verhoogd doordat het PVC bedekt is.

De monomatic comfortsluiting onder de kind is met één hand te bedienen in verschillende standen. De sluiting kan je slechts op één manier sluiten, dit voor extra veiligheid. De sluiting kan niet vanzelf openen, en er is een extra kussentje voor meer comfort.

De X-Fit uitneembare binnenvoering met antibacteriële carbonvezels en antiallergische behandeling zorgt voor een continu fris gevoel en verlengt de levensduur van de helm actief, zelfs na meerdere keren wassen. Geperforeerde 3D-kussentjes zorgen voor een maximale vochtafvoer zelfs bij hoge inspanning.

IAS 2K zorgt ervoor dat je met een hand de pasvorm van de helm aan kunt passen, achteraan op het hoofd. Dit garandeert optimale pasvorm zonder druk en een maximum aan ventilatie. Er zijn twee verschillende materialen gebruikt: de zachte component biedt een maximum aan comfort met een minimum aan contact, de harde component verzekert een maximum aan stabiliteit en sterkte.