Hardloop sokken

X-Socks Running Short

X-Socks Running Short zo comfortabel dat u ze haast niet voelt.

Hardlopen veroorzaakt schokken die door je hele lichaam heentrekken en stress en spanning geven in het bijzonder in de gewrichten en rug. Het anatomisch gevormde voetbed beschermt en steunt de voet zelfs op harde ondergrond. De speciale achillespeesbeschermer beschermt tegen oncomfortabele frictie op de achillespees. Het ventilatie kanaal houdt uw voet op comfortabele temperatuur en verminderd het risico op hete en brandende voeten waardoor blaren kunnen ontstaan.

X-Socks Run Energizer

X-Socks brengt weer een opmerkelijk nieuw model op de markt: de Run Energizer. Extra hoog, extra comfortabel en... extra rendement. 

De X-Socks Run Energizer voldoet aan de specifieke vraag van de groeiende groep lopers die optimale ondersteuning van het gehele onderbeen prefereert. De Smart Compression Zone van deze sok zorgt voor een stabiele bloedcirculatie, ook bij extreme belasting én verhoogt het looprendement. Immers: de circulatie van het bloed in de onderbenen wordt ondersteund en dat vermindert de energie die het hart nodig heeft om het bloed rond te pompen. En dat zorgt weer voor een meetbaar lagere hartfrequentie. Kortom, de reservers kunnen later worden aangesproken: de prestaties verbeteren.

De functionele vezels als SkinNodor, Nylon, Robur, Mythlan en Elastiodiene, zorgen in samenwerking met het Airconditioning Channel en de X-Cross bandage bovendien voor een ongekend hoog loopcomfort onder alle omstandigheden.

Natuurlijk reageerden de hardlopers sceptisch op deze lange 'steunkous' maar die scepsis verdween als sneeuw voor de zon na enkele kilometers met deze sokken. Het oordeel was unaniem: een heerlijk ontspannen gevoel tijdens en na het lopen, een gevoel van 'meer energie' en geen 'zwabberkuiten' meer, zoals één van onze collega's het treffend omschreef.

X-Socks Running Speed One LADY

X-Socks Running Speed one